KURČA S ARAŠIDMI
Kategória:
4 kuracie stehná bez kože, 100 ml múky, 2 vajcia, 2 lyžice vody, 1 lyžičky kayenského korenia, 200 ml najemno nasekaných arašidov.
KURČA S ARAŠIDMI - príprava
Rúru predhrejeme na 180o C.
Pekáč vymastíme olivovým olejom.
V mise zmiešame s vodou a kayenským korením.
Mäso obalíme najprv v múke, potom vo vaječnej zmesi
a nakoniec v arašidoch.
Potom uložíme mäso na pekáč, rovnými plochami nadol
a necháme ho piecť asi 45 minút, bez obracania.
Podobné recepty
Kategória:
4 kuracie stehná bez kože, 100 ml múky, 2 vajcia, 2 lyžice vody, 1 lyžičky kayenského korenia, 200 ml najemno nasekaných arašidov.
KURČA S ARAŠIDMI - príprava
Rúru predhrejeme na 180o C.
Pekáč vymastíme olivovým olejom.
V mise zmiešame s vodou a kayenským korením.
Mäso obalíme najprv v múke, potom vo vaječnej zmesi
a nakoniec v arašidoch.
Potom uložíme mäso na pekáč, rovnými plochami nadol
a necháme ho piecť asi 45 minút, bez obracania.
Pekáč vymastíme olivovým olejom.
V mise zmiešame s vodou a kayenským korením.
Mäso obalíme najprv v múke, potom vo vaječnej zmesi
a nakoniec v arašidoch.
Potom uložíme mäso na pekáč, rovnými plochami nadol
a necháme ho piecť asi 45 minút, bez obracania.