KURACIE PLÁTKY V MARINÁDE
Kategória:
600 g hydinového mäsa – plátky, 2 vajcia, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžica horčice, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 lyžica solamylu, 1 lyžička soli, 1 lyžička čierneho korenia, 1 lyžica kečupu, 2 lyžice oleja, saturejka.
KURACIE PLÁTKY V MARINÁDE - príprava
Mäso odblaníme, jemne naklepeme.
Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame.
Mäso vložíme do marinády a necháme 1-2 dni odstáť
v chladničke.
Odležané mäso opečieme rýchle na rozpálenom oleji.
Podávame s ryžou, hranolkami a so zeleninovou oblohou.
Podobné recepty
Kategória:
600 g hydinového mäsa – plátky, 2 vajcia, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžica horčice, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 lyžica solamylu, 1 lyžička soli, 1 lyžička čierneho korenia, 1 lyžica kečupu, 2 lyžice oleja, saturejka.
KURACIE PLÁTKY V MARINÁDE - príprava
Mäso odblaníme, jemne naklepeme.
Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame.
Mäso vložíme do marinády a necháme 1-2 dni odstáť
v chladničke.
Odležané mäso opečieme rýchle na rozpálenom oleji.
Podávame s ryžou, hranolkami a so zeleninovou oblohou.
Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame.
Mäso vložíme do marinády a necháme 1-2 dni odstáť
v chladničke.
Odležané mäso opečieme rýchle na rozpálenom oleji.
Podávame s ryžou, hranolkami a so zeleninovou oblohou.