HYDINOVÁ PEČEŇ NA PIKANTNÝ SPÔSOB
Kategória:
600 g hydinovej pečene, 1 vajce, 1 lyžica Solamylu, soľ, mleté čierne korenie, 2 čili papričky, 3 lyžice oleja, Glutasoľ, 1 lyžica ostrej horčice, 2 lyžice červeného vína.
HYDINOVÁ PEČEŇ NA PIKANTNÝ SPÔSOB - príprava
Hydinovú pečeň pokrájame na menšie kúsky a premiešame
s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme nadrobno posekanými čili papričkami.
Opäť premiešame a necháme postáť 20 minút.
Potom pečeň vložíme do rozohriatého oleja a opekáme.
Keď je mäkká, pridáme Glutasoľ, ostrú horčicu a podlejeme červeným vínom.
Ešte chvíľu dusíme a horúce podávame.
Podobné recepty
Kategória:
600 g hydinovej pečene, 1 vajce, 1 lyžica Solamylu, soľ, mleté čierne korenie, 2 čili papričky, 3 lyžice oleja, Glutasoľ, 1 lyžica ostrej horčice, 2 lyžice červeného vína.
HYDINOVÁ PEČEŇ NA PIKANTNÝ SPÔSOB - príprava
Hydinovú pečeň pokrájame na menšie kúsky a premiešame
s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme nadrobno posekanými čili papričkami.
Opäť premiešame a necháme postáť 20 minút.
Potom pečeň vložíme do rozohriatého oleja a opekáme.
Keď je mäkká, pridáme Glutasoľ, ostrú horčicu a podlejeme červeným vínom.
Ešte chvíľu dusíme a horúce podávame.
s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme nadrobno posekanými čili papričkami.
Opäť premiešame a necháme postáť 20 minút.
Potom pečeň vložíme do rozohriatého oleja a opekáme.
Keď je mäkká, pridáme Glutasoľ, ostrú horčicu a podlejeme červeným vínom.
Ešte chvíľu dusíme a horúce podávame.