GRILOVANÉ MORČACIE PRSIA
Kategória:
800 g morčacích pŕs, soľ, 1 dl bieleho vína, mleté čierne korenie, karí korenie, 80 g masla
GRILOVANÉ MORČACIE PRSIA - príprava
Morčacie prsia umyjeme a naporciujeme.
Osolíme, polejeme bielym vínom, okoreníme a na chladnom mieste necháme postáť.
Dobre rozohrejeme grilovací rošt, poukladáme naň jednotlivé porcie, obložíme maslom, polejeme ešte vínom a grilujeme
po oboch stranách asi 5 minút.
Porcie prelejeme šťavou z grilovania a horúcim maslom.
Kategória:
800 g morčacích pŕs, soľ, 1 dl bieleho vína, mleté čierne korenie, karí korenie, 80 g masla
GRILOVANÉ MORČACIE PRSIA - príprava
Morčacie prsia umyjeme a naporciujeme.
Osolíme, polejeme bielym vínom, okoreníme a na chladnom mieste necháme postáť.
Dobre rozohrejeme grilovací rošt, poukladáme naň jednotlivé porcie, obložíme maslom, polejeme ešte vínom a grilujeme
po oboch stranách asi 5 minút.
Porcie prelejeme šťavou z grilovania a horúcim maslom.
Osolíme, polejeme bielym vínom, okoreníme a na chladnom mieste necháme postáť.
Dobre rozohrejeme grilovací rošt, poukladáme naň jednotlivé porcie, obložíme maslom, polejeme ešte vínom a grilujeme
po oboch stranách asi 5 minút.
Porcie prelejeme šťavou z grilovania a horúcim maslom.