KAČACIE PRSIA GRILOVANÉ
Kategória: 
kačacie prsia, soľ, olej

KAČACIE PRSIA GRILOVANÉ - príprava

    Kačacie prsia trochu narežeme (kožu) na viacerých miestach, posolíme a na rozohriatom oleji opekáme.
    Potom odložíme na teplé miesto.
    Podávame so zemiakovými guľkami.

    Zemiakové guľky: pretlačíme uvarené očistené zemiaky, pridáme hladkú múku, vajce, polohrubú múku, trochu soli. Urobíme cesto a robíme gule, ktoré plníme orestovanou kuracou pečienkou.
    Hotové vo vriacej vode varíme 20-25 min.

    Omáčka: na trochu oleja dáme červenú cibuľu, med, korenie, soľ, zalejeme červeným vínom a trochou brandy.

    Barbecue: med, kečup, soľ – rozmiešame, pridáme čili omáčku, sójovú omáčku, čierne mleté korenie.
Top