KURACIE KARI S BORSKYŇAMI
Kategória: 
kuracie prsia, cibuľa, soľ, čierne korenie, hrozienka, kapia, broskyne, vajcia na tvrdo, zátrepka (voda + múka), škoricový cukor

KURACIE KARI S BORSKYŇAMI - príprava

    Kuracie prsia nakrájame na tenké rezance, dáme orestovať
    na olej.
    Restujeme, kým mäso zbelie, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme.
    Premiešame a podusíme.
    Potom pridáme hrozienka, kapiu narezanú na rezance.
    Ku koncu restovania pridáme nakrájané broskyne a na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka.
    Pridáme trochu škoricového cukru, premiešame a trochu podusíme.
    Nakoniec dohustíme zátrepkou.
    Broskyne dávame na záver preto, lebo sú mäkké.
Top