Grázlov mls
Kategória:
6 väčších zemiakov, 300 g salámu vysočina, 200 g slaniny, 200 g syra Niva, 150 ml smotany na šľahanie, 3 strúčiky cesnaku, zelenina na oblohu
Grázlov mls - príprava
Zemiaky ľahko povaríme, čiastočne schladíme a rozkrojíme na polocice.
Každou polovicu lyžičkou vydlabeme a plníme pripravenou zmesou.
Zmes vyrobíme z nastrúhaného salámu, syru a smotany.
Na jednotlivé zemiaky pokladáme plátky slaniny, uložíme na pekáč, prikryjeme alobalom a v rozohriatej rúre zapekáme. Zemiaky podávame sa zeleninovou oblohou.
Kategória:
6 väčších zemiakov, 300 g salámu vysočina, 200 g slaniny, 200 g syra Niva, 150 ml smotany na šľahanie, 3 strúčiky cesnaku, zelenina na oblohu
Grázlov mls - príprava
Zemiaky ľahko povaríme, čiastočne schladíme a rozkrojíme na polocice.
Každou polovicu lyžičkou vydlabeme a plníme pripravenou zmesou.
Zmes vyrobíme z nastrúhaného salámu, syru a smotany.
Na jednotlivé zemiaky pokladáme plátky slaniny, uložíme na pekáč, prikryjeme alobalom a v rozohriatej rúre zapekáme. Zemiaky podávame sa zeleninovou oblohou.
Každou polovicu lyžičkou vydlabeme a plníme pripravenou zmesou.
Zmes vyrobíme z nastrúhaného salámu, syru a smotany.
Na jednotlivé zemiaky pokladáme plátky slaniny, uložíme na pekáč, prikryjeme alobalom a v rozohriatej rúre zapekáme. Zemiaky podávame sa zeleninovou oblohou.