Mleté mäso so zemiakovou kašou
Kategória:
• 750 g mletého mäsa,
• 500 g zemiakov,
• 180 ml mlieka,
• 2 polievkové lyžice masla,
• 2 lyžice oleja,
• 1 lyžica sójovej omáčky,
• 1 väčšia cibuľa,
• 3 strúčiky lisovaného cesnaku,
• soľ , korenie , mletá paprika
Mleté mäso so zemiakovou kašou - príprava
Očistené zemiaky nakrájajte na kocky a varte v osolenej vode 10 minút.
Medzi tým na oleji opečte do zlatova cibuľu, pridajte mäso a duste asi 10 minút.
Mäso ochuťte soľou, korením, sójovou omáčkou a cesnakom.
Z uvarených zemiakov, masla a horúceho mlieka pripravte kašu obvyklým postupom.
Mäsovú zmes rozložte rovnomerne do vymastenej zapekacej misy, navrch ozdobne navrstvíte kašu a zapekajte
v predhriatej rúre, pokiaľ povrch nezozlátne.
Podobné recepty
Kategória:
• 750 g mletého mäsa,
• 500 g zemiakov,
• 180 ml mlieka,
• 2 polievkové lyžice masla,
• 2 lyžice oleja,
• 1 lyžica sójovej omáčky,
• 1 väčšia cibuľa,
• 3 strúčiky lisovaného cesnaku,
• soľ , korenie , mletá paprika
Mleté mäso so zemiakovou kašou - príprava
Očistené zemiaky nakrájajte na kocky a varte v osolenej vode 10 minút.
Medzi tým na oleji opečte do zlatova cibuľu, pridajte mäso a duste asi 10 minút.
Mäso ochuťte soľou, korením, sójovou omáčkou a cesnakom.
Z uvarených zemiakov, masla a horúceho mlieka pripravte kašu obvyklým postupom.
Mäsovú zmes rozložte rovnomerne do vymastenej zapekacej misy, navrch ozdobne navrstvíte kašu a zapekajte
v predhriatej rúre, pokiaľ povrch nezozlátne.
Medzi tým na oleji opečte do zlatova cibuľu, pridajte mäso a duste asi 10 minút.
Mäso ochuťte soľou, korením, sójovou omáčkou a cesnakom.
Z uvarených zemiakov, masla a horúceho mlieka pripravte kašu obvyklým postupom.
Mäsovú zmes rozložte rovnomerne do vymastenej zapekacej misy, navrch ozdobne navrstvíte kašu a zapekajte
v predhriatej rúre, pokiaľ povrch nezozlátne.