Thajské kuracie krídelka sa zeleninovou ryžou
Kategória:
• 12 kuracích krídel,
• 4 strúčiky cesnaku,
• farebné drvené korenie,
• koriander,
• mletý zázvor,
• sójová omáčka,
• 2 lyžice medu,
• 100 g kečupu ,
• grilovacie koreninie,
• 400 g ryže,
• 100 g zmrazeného hrášku,
• 1 červená paprika ,olej
Thajské kuracie krídelka sa zeleninovou ryžou - príprava
Kuracie krídla umyjeme, okoreníme grilovacím korením, drveným korením a necháme marinovať v oleji.
Z medu, zázvoru, koriandru, drveného korenia, sójovej omáčky, kečupu a jemne strúhaného cesnaku pripravíme marinádu.
Rúru predhrejeme na 210 °C, krídla rozložíme na hlbší plech a za stáleho prelievania marinádou pečieme domäkka
a zlatova.
Zeleninová ryža: Na oleji opečieme na jemné kocočky krájanú papriku s hráškom , premiešame s varenou ryžou a podávame.
Podobné recepty
Kategória:
• 12 kuracích krídel,
• 4 strúčiky cesnaku,
• farebné drvené korenie,
• koriander,
• mletý zázvor,
• sójová omáčka,
• 2 lyžice medu,
• 100 g kečupu ,
• grilovacie koreninie,
• 400 g ryže,
• 100 g zmrazeného hrášku,
• 1 červená paprika ,olej
Thajské kuracie krídelka sa zeleninovou ryžou - príprava
Kuracie krídla umyjeme, okoreníme grilovacím korením, drveným korením a necháme marinovať v oleji.
Z medu, zázvoru, koriandru, drveného korenia, sójovej omáčky, kečupu a jemne strúhaného cesnaku pripravíme marinádu.
Rúru predhrejeme na 210 °C, krídla rozložíme na hlbší plech a za stáleho prelievania marinádou pečieme domäkka
a zlatova.
Zeleninová ryža: Na oleji opečieme na jemné kocočky krájanú papriku s hráškom , premiešame s varenou ryžou a podávame.
Z medu, zázvoru, koriandru, drveného korenia, sójovej omáčky, kečupu a jemne strúhaného cesnaku pripravíme marinádu.
Rúru predhrejeme na 210 °C, krídla rozložíme na hlbší plech a za stáleho prelievania marinádou pečieme domäkka
a zlatova.
Zeleninová ryža: Na oleji opečieme na jemné kocočky krájanú papriku s hráškom , premiešame s varenou ryžou a podávame.