Thajské kuracie krídelka sa zeleninovou ryžou
Kategória: 
• 12 kuracích krídel, • 4 strúčiky cesnaku, • farebné drvené korenie, • koriander, • mletý zázvor, • sójová omáčka, • 2 lyžice medu, • 100 g kečupu , • grilovacie koreninie, • 400 g ryže, • 100 g zmrazeného hrášku, • 1 červená paprika ,olej

Thajské kuracie krídelka sa zeleninovou ryžou - príprava

    Kuracie krídla umyjeme, okoreníme grilovacím korením, drveným korením a necháme marinovať v oleji.
    Z medu, zázvoru, koriandru, drveného korenia, sójovej omáčky, kečupu a jemne strúhaného cesnaku pripravíme marinádu.
    Rúru predhrejeme na 210 °C, krídla rozložíme na hlbší plech a za stáleho prelievania marinádou pečieme domäkka
    a zlatova.

    Zeleninová ryža: Na oleji opečieme na jemné kocočky krájanú papriku s hráškom , premiešame s varenou ryžou a podávame.
Top