Kurča  Kafura
Kategória: 
• kurča, • cibuľa, • cesnak, • olej, • bobkový list, • tymián, • mletá škorica, • mletý zázvor, • práškový cukor, • vajce, • korenie, • soľ

Kurča Kafura - príprava

    Kurča očistíme a vykostíme.
    Nakrájame na menšie kúsky a na oleji prudko osmažíme.
    Kúsky kuracieho mäsa vyberieme a na zbytku oleja osmažíme väčšie množstvo nasekanej cibule dozlatova.
    Pridáme všetky koreniny a drobno nasekaný cesnak, podlejeme vodou.
    Ako náhle začne voda vrieť pridáme osmažené kuracie mäso. Zmiernime oheň a pozvoľná dusíme.
    Pokiaľ možno, tak že už nepodlievame, aby vznikla hustá omáčka.
    Vajce uvaríme natvrdo a nakrájame ho na malé kúsky. Servírujeme s ryžou posypanou pokrájanými vajíčkami.
    Je vhodné doplniť toto jedlo zeleninovým šalátom.
Top