Hlivový paprikáš
Kategória:
500 g hlivy, 1 cibuľa, lyžica masti, sladká červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl kyslej smotany, 1 lyžica hladkej múky.
Hlivový paprikáš - príprava
Hlivu pokrájame na rezance.
Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, posekané hlivy a dusíme kým sa šťava nevyparí.
Posolíme, podlejeme horúcou vodou alevo vývarom z kostí
a udusíme.
Mäkké zaprášime hladkou múkou, zalejeme smotanou a ešte povaríme.
Podobné recepty
Kategória:
500 g hlivy, 1 cibuľa, lyžica masti, sladká červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl kyslej smotany, 1 lyžica hladkej múky.
Hlivový paprikáš - príprava
Hlivu pokrájame na rezance.
Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, posekané hlivy a dusíme kým sa šťava nevyparí.
Posolíme, podlejeme horúcou vodou alevo vývarom z kostí
a udusíme.
Mäkké zaprášime hladkou múkou, zalejeme smotanou a ešte povaríme.
Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, posekané hlivy a dusíme kým sa šťava nevyparí.
Posolíme, podlejeme horúcou vodou alevo vývarom z kostí
a udusíme.
Mäkké zaprášime hladkou múkou, zalejeme smotanou a ešte povaríme.