Hliva s octom
Kategória:
600 g hlív, 1 dl oleja, 1 cibuľa, rasca, zelená petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie.
Hliva s octom - príprava
Na oleji opražíme cibuľu, pridáme nadrobno pokrájané hlivy, mletú rascu, soľ, mleté čierne korenie a za občasného premiešania dusíme 15- 20 minút.
Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou, ochutíme cesnakom a octom.
Podobné recepty
Kategória:
600 g hlív, 1 dl oleja, 1 cibuľa, rasca, zelená petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie.
Hliva s octom - príprava
Na oleji opražíme cibuľu, pridáme nadrobno pokrájané hlivy, mletú rascu, soľ, mleté čierne korenie a za občasného premiešania dusíme 15- 20 minút.
Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou, ochutíme cesnakom a octom.
Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou, ochutíme cesnakom a octom.