Hlivový maďarský guláš
Kategória:
1 cibuľa, 50 g slaniny, 400 g hlív, 1 čerstvá paprika, 1 menšia šalátová uhorka, 2 rajčiny, soľ, korenie, štipka cukru, sladká paprika, štipka pálivej papriky, 200 ml smotany, 1 lyžica hladkej múky.
Hlivový maďarský guláš - príprava
Cibuľu nakrájame nadrobno a necháme na slanine pokrájanej na drobno opražiť.
Pridáme pokrájané hlivy a dusíme.
Doplníme pokrájanou paprikou, uhorkou, rajčinami.
Osolíme, prisladíme, okoreníme, pridáme sladkú i pálivú papriku a 10 minút povaríme.
V smotane rozmiešame múku a guláš zahustíme.
Podávame s bielym pečivom.
Podobné recepty
Kategória:
1 cibuľa, 50 g slaniny, 400 g hlív, 1 čerstvá paprika, 1 menšia šalátová uhorka, 2 rajčiny, soľ, korenie, štipka cukru, sladká paprika, štipka pálivej papriky, 200 ml smotany, 1 lyžica hladkej múky.
Hlivový maďarský guláš - príprava
Cibuľu nakrájame nadrobno a necháme na slanine pokrájanej na drobno opražiť.
Pridáme pokrájané hlivy a dusíme.
Doplníme pokrájanou paprikou, uhorkou, rajčinami.
Osolíme, prisladíme, okoreníme, pridáme sladkú i pálivú papriku a 10 minút povaríme.
V smotane rozmiešame múku a guláš zahustíme.
Podávame s bielym pečivom.
Pridáme pokrájané hlivy a dusíme.
Doplníme pokrájanou paprikou, uhorkou, rajčinami.
Osolíme, prisladíme, okoreníme, pridáme sladkú i pálivú papriku a 10 minút povaríme.
V smotane rozmiešame múku a guláš zahustíme.
Podávame s bielym pečivom.