Zapečené plátky hlivy
Kategória:
500 g hlivy, 30 g oleja, soľ, korenie, 50 g masla, 1 žĺtok, citrónová šťava , petržlenová vňať.
Zapečené plátky hlivy - príprava
Hlivy pokrájame na väčšie kúsky, opečieme na oleji, osolíme a okoreníme.
Maslo vymiešame so žĺtkom, citrónovou šťavou a posekanou petržlenovou vňaťou.
Touto zmesou potrieme hornú stranu opečených plátkov hlív
a dáme na vymastený pekáč do rúry zapiecť.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kategória:
500 g hlivy, 30 g oleja, soľ, korenie, 50 g masla, 1 žĺtok, citrónová šťava , petržlenová vňať.
Zapečené plátky hlivy - príprava
Hlivy pokrájame na väčšie kúsky, opečieme na oleji, osolíme a okoreníme.
Maslo vymiešame so žĺtkom, citrónovou šťavou a posekanou petržlenovou vňaťou.
Touto zmesou potrieme hornú stranu opečených plátkov hlív
a dáme na vymastený pekáč do rúry zapiecť.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Maslo vymiešame so žĺtkom, citrónovou šťavou a posekanou petržlenovou vňaťou.
Touto zmesou potrieme hornú stranu opečených plátkov hlív
a dáme na vymastený pekáč do rúry zapiecť.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.