kuracie pečienky,
kuracie prsia,
sójová omáčka,
kečup,
cibuľa,
grilovacie korenie,
miešaná zelenina (podľa chuti a ponuky)
Obložené kurča - príprava
Osmažíme cibuľu na jemne maslom potretej panvici.
Pridáme pečienku, ktorú takto orestujeme.
Potom pridáme trochu kečupu a trochu sójovej omáčky. Premiešame, prikryjeme a ešte trochu podusíme.
Týmto máme plnku hotovú.
Medzitým sme na vode podusili zeleninu.
Kým nám plnka vychladne pripravíme si kuracie kapsičky:
Kuracie prsia nožom zboku jemne narežeme.
Po naplnení plnkou ich uzavrieme ihlou.
ALEBO : Kuracie prsia zľahka rozklepeme.
Po naplnení plnkou ich stačí iba zakrútiť, ale tiež ich môžeme uzavrieť ihlou.
Naplnené kapsy uložíme na panvicu a podusíme.
Podávame s podusenou zeleninou prípadne so zemiakmi.