Flambované banány
Kategória:
4 zrelé banány,
200 g kryštálového cukru,
2 dl tuzemského rumu,
1/3 osminky (cca 40 g) masla
Flambované banány - príprava
Na panvici rozpálime maslo, banány narezané po dĺžke zasypeme kryštálovým cukrom a z oboch strán opečieme.
Opečené zalejeme zohriatym rumom a flambujeme.
Na tanieri ozdobíme nesladenou šľahačkou.
Podobné recepty
Kategória:
4 zrelé banány,
200 g kryštálového cukru,
2 dl tuzemského rumu,
1/3 osminky (cca 40 g) masla
Flambované banány - príprava
Na panvici rozpálime maslo, banány narezané po dĺžke zasypeme kryštálovým cukrom a z oboch strán opečieme.
Opečené zalejeme zohriatym rumom a flambujeme.
Na tanieri ozdobíme nesladenou šľahačkou.
Opečené zalejeme zohriatym rumom a flambujeme.
Na tanieri ozdobíme nesladenou šľahačkou.