Čína mojej mladosti
Kategória:
200 g bravčového karé,
200 g kuracích pŕs,
1 cibuľa,
zeler, pór,
2 zelené papriky ,
olej, sójová omáčka ,
biele suché víno,
worcester,
2 paradajky,
2 hrste čiernych húb (judášovo ucho),
1 hlavička cesnaku (celá),
solamyl,
tabasco (alebo chilli omáčka),
morská soľ
Čína mojej mladosti - príprava
Bravčové mäso nakrájame na široké rezance.
Prudko ich opražíme na horúcom oleji.
Po 10 minútach pridáme kúsky kuracích pŕs.
Postupne pridáme cibuľu pokrájanú na plátky, cesnak, papriku pokrájanú na rezance, čierne huby, pokrájaný pór, zeler a na koniec pokrájané paradajky (sparené a ošúpané).
Zálievka:
Sójovú omáčku zmiešame s morskou soľou, bielym vínom, worcesterom, tabascom (chilli omáčkou).
Touto zmesou zalejeme udusené mäso a zeleninu a zahustíme namočeným solamylom.
Podávame s varenou ryžou a kapustovým šalátom.
Kategória:
200 g bravčového karé,
200 g kuracích pŕs,
1 cibuľa,
zeler, pór,
2 zelené papriky ,
olej, sójová omáčka ,
biele suché víno,
worcester,
2 paradajky,
2 hrste čiernych húb (judášovo ucho),
1 hlavička cesnaku (celá),
solamyl,
tabasco (alebo chilli omáčka),
morská soľ
Čína mojej mladosti - príprava
Bravčové mäso nakrájame na široké rezance.
Prudko ich opražíme na horúcom oleji.
Po 10 minútach pridáme kúsky kuracích pŕs.
Postupne pridáme cibuľu pokrájanú na plátky, cesnak, papriku pokrájanú na rezance, čierne huby, pokrájaný pór, zeler a na koniec pokrájané paradajky (sparené a ošúpané).
Zálievka:
Sójovú omáčku zmiešame s morskou soľou, bielym vínom, worcesterom, tabascom (chilli omáčkou).
Touto zmesou zalejeme udusené mäso a zeleninu a zahustíme namočeným solamylom.
Podávame s varenou ryžou a kapustovým šalátom.
Prudko ich opražíme na horúcom oleji.
Po 10 minútach pridáme kúsky kuracích pŕs.
Postupne pridáme cibuľu pokrájanú na plátky, cesnak, papriku pokrájanú na rezance, čierne huby, pokrájaný pór, zeler a na koniec pokrájané paradajky (sparené a ošúpané).
Zálievka:
Sójovú omáčku zmiešame s morskou soľou, bielym vínom, worcesterom, tabascom (chilli omáčkou).
Touto zmesou zalejeme udusené mäso a zeleninu a zahustíme namočeným solamylom.
Podávame s varenou ryžou a kapustovým šalátom.