Vajíčková
Kategória:
5 vajec uvarených natvrdo,
60-70 g rastlinného masla,
1 lyžica horčice,
jarná cibuľka,
pažítka alebo petržlenová vňať,
soľ,
čierne mleté korenie,
redkvička na ozdobu
Vajíčková - príprava
Maslo s horčicou vymiešame dopenista, pridáme postrúhané vajíčka, pokrájanú cibuľku, pažítku alebo petržlenovú vňať, ochutíme a ešte dobre premiešame.
Zdobíme redkvičkou pokrájanou na úhľadné kolieska a vňaťami.
Kategória:
5 vajec uvarených natvrdo,
60-70 g rastlinného masla,
1 lyžica horčice,
jarná cibuľka,
pažítka alebo petržlenová vňať,
soľ,
čierne mleté korenie,
redkvička na ozdobu
Vajíčková - príprava
Maslo s horčicou vymiešame dopenista, pridáme postrúhané vajíčka, pokrájanú cibuľku, pažítku alebo petržlenovú vňať, ochutíme a ešte dobre premiešame.
Zdobíme redkvičkou pokrájanou na úhľadné kolieska a vňaťami.
Zdobíme redkvičkou pokrájanou na úhľadné kolieska a vňaťami.