Odpaľované venčeky
Odpaľované venčeky - príprava
½ l vody,180 g Cera spolu povariť, kým sa Cera nerozpustí.
primiešať 280 g hladkej múky za stáleho miešania, vznikne hladká kaša.
Do vychladnutého postupne vmiešať 8 vajec, nechať cesto odpočinúť.
Pomocou cukrárskeho sáčku alebo lyžicou formovať na plech. Najskôr piecť na 250°C, keď „vyskočia“, stíšiť na 170°C a nechať dobre prepiecť (určite 30 minút).
Rúru neotvárať!!! – lebo splasnú!
Podobné recepty
Odpaľované venčeky - príprava
½ l vody,180 g Cera spolu povariť, kým sa Cera nerozpustí.
primiešať 280 g hladkej múky za stáleho miešania, vznikne hladká kaša.
Do vychladnutého postupne vmiešať 8 vajec, nechať cesto odpočinúť.
Pomocou cukrárskeho sáčku alebo lyžicou formovať na plech. Najskôr piecť na 250°C, keď „vyskočia“, stíšiť na 170°C a nechať dobre prepiecť (určite 30 minút).
Rúru neotvárať!!! – lebo splasnú!
primiešať 280 g hladkej múky za stáleho miešania, vznikne hladká kaša.
Do vychladnutého postupne vmiešať 8 vajec, nechať cesto odpočinúť.
Pomocou cukrárskeho sáčku alebo lyžicou formovať na plech. Najskôr piecť na 250°C, keď „vyskočia“, stíšiť na 170°C a nechať dobre prepiecť (určite 30 minút).
Rúru neotvárať!!! – lebo splasnú!