Morčacie karí
Kategória: 
600 g morčacieho mäsa pokrájaného na rezančeky, soľ, čierne mleté korenie, 3 PL klíčkového oleja, 2 PL posekanej cibule, 1 posekaný strúčik cesnaku, dužina z ½ manga, 1 PL karí korenia, ½ KL kurkumy, ½ KL postrúhaného ďumbiera, po 1/8 l slepačieho bujónu a sladkej smotany, 2 plátky ananásu, 1 PL posekanej petržlenovej vňate

Morčacie karí - príprava

    Rezančeky morčacieho mäsa osolíme a posypeme čiernym korením.
    V horúcom oleji ich po dávkach opražíme a vyberieme.
    Do výpeku pridáme cibuľu a cesnak, dosklovita ich posmažíme a pridáme mango pokrájané na kocky.
    Primiešame korenie, podlejeme bujónom a smotanou.
    Niekoľko minút povaríme do zhustnutia.
    Potom pridáme mäso a zohrejeme.
    Napokon posypeme posekaným petržlenom.

Vaše názory

(5/5)
Top