Cestoviny s pikantným kurčaťom
Kategória:
300 g ázijských cestovín, 800 g kuracieho mäsa, 80 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 250 g čerstvého ananásu, 30 g ďumbiera (čerstvý koreň), 5 PL arašidového oleja, 1 čl soli, 1 čl trstinového cukru, 1 čl krevetovej pasty, 1 PL svetlej sójovej omáčky, 1 PL bieleho korenia, čerstvé lístky mäty
Cestoviny s pikantným kurčaťom - príprava
Kurča s kožou pokrájame na kúsky.
Ošúpanú cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno, ananás na kocky, ošúpaný koreň ďumbiera na plátky.
Vo woku na troške oleja udusíme cibuľku a cesnak dosklovita a vyberieme ich.
Prilejeme zvyšok oleja a prudko na ňom opražíme kuracie kúsky.
Pridáme kocky ananásu, soľ, trstinový cukor a ďalej opekáme.
Dochutíme krevetovou pastou, sójovou omáčkou a polovičným množstvom bieleho korenia.
Keď mäso zmäkne a chute sa spoja, primiešame cestoviny. Pred podávaním jedlo posypeme zvyškom bieleho korenia a ozdobíme
Podobné recepty
Kategória:
300 g ázijských cestovín, 800 g kuracieho mäsa, 80 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 250 g čerstvého ananásu, 30 g ďumbiera (čerstvý koreň), 5 PL arašidového oleja, 1 čl soli, 1 čl trstinového cukru, 1 čl krevetovej pasty, 1 PL svetlej sójovej omáčky, 1 PL bieleho korenia, čerstvé lístky mäty
Cestoviny s pikantným kurčaťom - príprava
Kurča s kožou pokrájame na kúsky.
Ošúpanú cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno, ananás na kocky, ošúpaný koreň ďumbiera na plátky.
Vo woku na troške oleja udusíme cibuľku a cesnak dosklovita a vyberieme ich.
Prilejeme zvyšok oleja a prudko na ňom opražíme kuracie kúsky.
Pridáme kocky ananásu, soľ, trstinový cukor a ďalej opekáme.
Dochutíme krevetovou pastou, sójovou omáčkou a polovičným množstvom bieleho korenia.
Keď mäso zmäkne a chute sa spoja, primiešame cestoviny. Pred podávaním jedlo posypeme zvyškom bieleho korenia a ozdobíme
Ošúpanú cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno, ananás na kocky, ošúpaný koreň ďumbiera na plátky.
Vo woku na troške oleja udusíme cibuľku a cesnak dosklovita a vyberieme ich.
Prilejeme zvyšok oleja a prudko na ňom opražíme kuracie kúsky.
Pridáme kocky ananásu, soľ, trstinový cukor a ďalej opekáme.
Dochutíme krevetovou pastou, sójovou omáčkou a polovičným množstvom bieleho korenia.
Keď mäso zmäkne a chute sa spoja, primiešame cestoviny. Pred podávaním jedlo posypeme zvyškom bieleho korenia a ozdobíme