Ryba na mlynársky spôsob
Kategória:
filé alebo kapor alebo drobné sladkovodné ryby – na každú porciu 1/2 lyžičky drvenej rasce, múka na obaľovanie, maslo na opečenie, petržlen, citrón, soľ
Ryba na mlynársky spôsob - príprava
Jednotlivé porcie osolíme, dostatočne posypeme drvenou rascou, obalíme v múke a opečieme na masle.
Potom pokvapkáme citrónom a posypeme rozsekanou petržlenovou vňaťou.
Podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakmi.
Podobné recepty
Kategória:
filé alebo kapor alebo drobné sladkovodné ryby – na každú porciu 1/2 lyžičky drvenej rasce, múka na obaľovanie, maslo na opečenie, petržlen, citrón, soľ
Ryba na mlynársky spôsob - príprava
Jednotlivé porcie osolíme, dostatočne posypeme drvenou rascou, obalíme v múke a opečieme na masle.
Potom pokvapkáme citrónom a posypeme rozsekanou petržlenovou vňaťou.
Podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakmi.
Potom pokvapkáme citrónom a posypeme rozsekanou petržlenovou vňaťou.
Podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakmi.