Mäsové pokušenie s mozzarellou
Kategória:
■ 4 plátky teľacieho mäsa
■ 125 g syru mozzarella
■ 1 strúčik cesnaku
■ 5 zelených olív
■ 60 g mandlí
■ 2 lyžice posekanej bazalky
■ 1 vajce
■ 2 lyžice strúhanky
■ 1 lyžica zelerovej vňate
■ 2 bobkové listy
■ 150 ml červeného vína
■ 450 g paradajok
■ mleté čierne korenie
■ soľ
■ olej
Mäsové pokušenie s mozzarellou - príprava
■ Plátky mäsa naklepeme, z oboch strán osolíme a okoreníme.
■ K roztlačenému cesnaku pridáme nadrobno pokrájané olivy, olúpané posekané mandle, bazalku, na malé kocky pokrájanú mozzarellu, vajce a strúhanku. Všetko spolu dobre premiešame, osolíme a ochutíme korením.
■ Zmes natrieme na plátky mäsa, zrolujeme ich a previažeme niťou. Závitky na oleji prudko opečieme zo všetkých strán, potom do výpeku pridáme bobkové listy, zelerovú vňať, víno a necháme asi 5 minút variť.
■ Nakoniec pridáme olúpané pokrájané paradajky a dusíme ešte 30 minút.
Podobné recepty
Kategória:
■ 4 plátky teľacieho mäsa
■ 125 g syru mozzarella
■ 1 strúčik cesnaku
■ 5 zelených olív
■ 60 g mandlí
■ 2 lyžice posekanej bazalky
■ 1 vajce
■ 2 lyžice strúhanky
■ 1 lyžica zelerovej vňate
■ 2 bobkové listy
■ 150 ml červeného vína
■ 450 g paradajok
■ mleté čierne korenie
■ soľ
■ olej
Mäsové pokušenie s mozzarellou - príprava
■ Plátky mäsa naklepeme, z oboch strán osolíme a okoreníme.
■ K roztlačenému cesnaku pridáme nadrobno pokrájané olivy, olúpané posekané mandle, bazalku, na malé kocky pokrájanú mozzarellu, vajce a strúhanku. Všetko spolu dobre premiešame, osolíme a ochutíme korením.
■ Zmes natrieme na plátky mäsa, zrolujeme ich a previažeme niťou. Závitky na oleji prudko opečieme zo všetkých strán, potom do výpeku pridáme bobkové listy, zelerovú vňať, víno a necháme asi 5 minút variť.
■ Nakoniec pridáme olúpané pokrájané paradajky a dusíme ešte 30 minút.
■ K roztlačenému cesnaku pridáme nadrobno pokrájané olivy, olúpané posekané mandle, bazalku, na malé kocky pokrájanú mozzarellu, vajce a strúhanku. Všetko spolu dobre premiešame, osolíme a ochutíme korením.
■ Zmes natrieme na plátky mäsa, zrolujeme ich a previažeme niťou. Závitky na oleji prudko opečieme zo všetkých strán, potom do výpeku pridáme bobkové listy, zelerovú vňať, víno a necháme asi 5 minút variť.
■ Nakoniec pridáme olúpané pokrájané paradajky a dusíme ešte 30 minút.