Cíferská pochúťka
Kategória:
750 g kuracích pŕs ,
100 g cibule ,
100 g sterilizovaných šampiňónov ,
50 ml bieleho vína ,100 g ríbezľového kompótu (bez šťavy),
100 g oleja ,
oregano,
soľ
CESTO:
4 vajcia,
4 lyžice hladkej múky,
4 lyžice mlieka
Cíferská pochúťka - príprava
Umyté osušené kuracie mäso pokrájame na hrubšie rezance a osolíme.
Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a orestujeme na horúcom oleji.
Pridáme mäso a opečieme.
K pečenému mäsu pridáme pokrájané šampiňóny a ríbezľový kompót.
Zmes ochutíme oreganom, podlejeme vínom a podusíme.
Upečieme tenké omelety a naplníme mäsovou zmesou.
Podávame so zeleninou.
Podobné recepty
Kategória:
750 g kuracích pŕs ,
100 g cibule ,
100 g sterilizovaných šampiňónov ,
50 ml bieleho vína ,100 g ríbezľového kompótu (bez šťavy),
100 g oleja ,
oregano,
soľ
CESTO:
4 vajcia,
4 lyžice hladkej múky,
4 lyžice mlieka
Cíferská pochúťka - príprava
Umyté osušené kuracie mäso pokrájame na hrubšie rezance a osolíme.
Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a orestujeme na horúcom oleji.
Pridáme mäso a opečieme.
K pečenému mäsu pridáme pokrájané šampiňóny a ríbezľový kompót.
Zmes ochutíme oreganom, podlejeme vínom a podusíme.
Upečieme tenké omelety a naplníme mäsovou zmesou.
Podávame so zeleninou.
Cibuľu očistíme, pokrájame nadrobno a orestujeme na horúcom oleji.
Pridáme mäso a opečieme.
K pečenému mäsu pridáme pokrájané šampiňóny a ríbezľový kompót.
Zmes ochutíme oreganom, podlejeme vínom a podusíme.
Upečieme tenké omelety a naplníme mäsovou zmesou.
Podávame so zeleninou.