Mexické mäso
• 0,5 kg mletého hovädzieho mäsa, • 1 malá cuketa, • 1 paprika ( najlepšie žltá , červená , aby pokrm bol pekne farebný), • 1 paradajkový pretlak (väčší), • 1 sterilizovaná červená fazuľa, • 1 kyslá smotana, • soľ podľa chuti Korenie: 1.varianta - trochu škorice, 2.varianta - paprika sladká a pálivá

Mexické mäso - príprava

    Mäso osmažíte na troške oleja , pridajte paradajkový pretlak , sterilizovanú fazuľu, soľ a korenie podľa chuti. Poduste mäso a nakoniec pridajte na kocky nakrájanú cuketu a papriku.
    Chvíľu ešte poduste tak, aby zelenina zostala "chrumkavá". Pri podávaní ozdobte povrch kyslou smotanou.
    Môžeme podávať s chlebom, zemiakmi alebo ryžou.
Top