pečené jahňacie
Kategória:
Jahňacie stehno alebo chrbát
Petržlen, pasternák, mrkva, cesnak, cibuľa
čierne mleté korenie, soľ, majoránka
pečené jahňacie - príprava
Jahňacie mäso vložíme do pekáča, obložíme ho čerstvou koreňovou zeleninou (mrkva, petržlen, pasternák), zopár strúčikmi cesnaku, cibuľou, posolíme a okoreníme čiernym mletým korením a majoránkou. Pečieme prykryté v rúre na 180°C pomaly občas podlejeme výpekom. Môžme na začiatok podliať malým množstvom vody. My to jeme len z chlebom, vynikajúca maškrta.
Kategória:
Jahňacie stehno alebo chrbát
Petržlen, pasternák, mrkva, cesnak, cibuľa
čierne mleté korenie, soľ, majoránka
pečené jahňacie - príprava
Jahňacie mäso vložíme do pekáča, obložíme ho čerstvou koreňovou zeleninou (mrkva, petržlen, pasternák), zopár strúčikmi cesnaku, cibuľou, posolíme a okoreníme čiernym mletým korením a majoránkou. Pečieme prykryté v rúre na 180°C pomaly občas podlejeme výpekom. Môžme na začiatok podliať malým množstvom vody. My to jeme len z chlebom, vynikajúca maškrta.