Srnčí rezeň na masle s čučoriedkami
Kategória:
* 750 g zveriny,
* 150 g masla,
* 230 g oleja,
* 200 g čučoriedkového kompótu,
* 0,2 l smotany,
* 20 g korenia,
* 0,1 l červeného vína,
* 750 g zeleninovej oblohy
Srnčí rezeň na masle s čučoriedkami - príprava
Mäso nakrájame na plátky a opečieme ho na masle.
Do výpeku dáme šampiňóny, víno, šľahačku a ochutíme korením.
Hotové dáme na tanier, prizdobíme zeleninou, čučoriedkami a šľahačkou.
Podobné recepty
Kategória:
* 750 g zveriny,
* 150 g masla,
* 230 g oleja,
* 200 g čučoriedkového kompótu,
* 0,2 l smotany,
* 20 g korenia,
* 0,1 l červeného vína,
* 750 g zeleninovej oblohy
Srnčí rezeň na masle s čučoriedkami - príprava
Mäso nakrájame na plátky a opečieme ho na masle.
Do výpeku dáme šampiňóny, víno, šľahačku a ochutíme korením.
Hotové dáme na tanier, prizdobíme zeleninou, čučoriedkami a šľahačkou.
Do výpeku dáme šampiňóny, víno, šľahačku a ochutíme korením.
Hotové dáme na tanier, prizdobíme zeleninou, čučoriedkami a šľahačkou.