Teľacie medailónky s hlivou
Kategória:
500 g teľacieho stehna alebo orechu, 80 g masla, hladká múka, 200 g hlív, soľ, čierne korenie.
Teľacie medailónky s hlivou - príprava
Z teľacieho mäsa nakrájame malé medailóniky, naklepeme ich a osolíme.
Medailónky obalíme po oboch stranách v hladkej múke
a opečieme na rozpálenom tuku do zlatista.
Do tuku po pečení pridáme maslo a na plátky nakrájané hlivy a opražíme.
Zalejeme troškou vody alebo vývaru, pridáme mäso a spolu podusíme do mäkka.
Kategória:
500 g teľacieho stehna alebo orechu, 80 g masla, hladká múka, 200 g hlív, soľ, čierne korenie.
Teľacie medailónky s hlivou - príprava
Z teľacieho mäsa nakrájame malé medailóniky, naklepeme ich a osolíme.
Medailónky obalíme po oboch stranách v hladkej múke
a opečieme na rozpálenom tuku do zlatista.
Do tuku po pečení pridáme maslo a na plátky nakrájané hlivy a opražíme.
Zalejeme troškou vody alebo vývaru, pridáme mäso a spolu podusíme do mäkka.
Medailónky obalíme po oboch stranách v hladkej múke
a opečieme na rozpálenom tuku do zlatista.
Do tuku po pečení pridáme maslo a na plátky nakrájané hlivy a opražíme.
Zalejeme troškou vody alebo vývaru, pridáme mäso a spolu podusíme do mäkka.