Mäsko po domácky
Kategória:
5kg chudšieho bravčového mäsa, 1kg kožiek zo surovej slaniny, 300ml leča, 100g rychlosoli, 200g sterilizovanej kápie, 1PL vegety, koreniny podľa chuti.
Mäsko po domácky - príprava
Umyté mäso pokrájame na malé kúsky a posypeme rychlosoľou. Umyté kožky uvaríme domäkka a spolu s mäsom ich najemno pomelieme. Podľa potreby pridáme vodu, v ktorej sme ich varili.
Pomelieme lečo, kápiu a dáme k mäsovej zmesi, ochutíme vegetou a koreninami.
Dôkladne premiešame, naplníme pripravené menšie poháre a dobre ich uzavrieme.
Sterilizujeme 120 min.
Kategória:
5kg chudšieho bravčového mäsa, 1kg kožiek zo surovej slaniny, 300ml leča, 100g rychlosoli, 200g sterilizovanej kápie, 1PL vegety, koreniny podľa chuti.
Mäsko po domácky - príprava
Umyté mäso pokrájame na malé kúsky a posypeme rychlosoľou. Umyté kožky uvaríme domäkka a spolu s mäsom ich najemno pomelieme. Podľa potreby pridáme vodu, v ktorej sme ich varili.
Pomelieme lečo, kápiu a dáme k mäsovej zmesi, ochutíme vegetou a koreninami.
Dôkladne premiešame, naplníme pripravené menšie poháre a dobre ich uzavrieme.
Sterilizujeme 120 min.
Pomelieme lečo, kápiu a dáme k mäsovej zmesi, ochutíme vegetou a koreninami.
Dôkladne premiešame, naplníme pripravené menšie poháre a dobre ich uzavrieme.
Sterilizujeme 120 min.