Minútka z bravčového mäsa
Kategória:
500 g bravčového mäsa,
5 lyžíc oleja, soľ, korenie,
1 téglik tatárskej omáčky,
100 g húb (šampiňónov),
1 cibuľa
Minútka z bravčového mäsa - príprava
Mäso nakrájame na plátky.
Naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji z obidvoch strán po 5 minút.
Do tatárskej omáčky pridáme nakrájanú cibuľu a udusené šampiňóny.
Navrstvíme na mäso.
Podávame s opečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kategória:
500 g bravčového mäsa,
5 lyžíc oleja, soľ, korenie,
1 téglik tatárskej omáčky,
100 g húb (šampiňónov),
1 cibuľa
Minútka z bravčového mäsa - príprava
Mäso nakrájame na plátky.
Naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji z obidvoch strán po 5 minút.
Do tatárskej omáčky pridáme nakrájanú cibuľu a udusené šampiňóny.
Navrstvíme na mäso.
Podávame s opečenými zemiakmi.
Naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji z obidvoch strán po 5 minút.
Do tatárskej omáčky pridáme nakrájanú cibuľu a udusené šampiňóny.
Navrstvíme na mäso.
Podávame s opečenými zemiakmi.