Kuracia kapsa s Maasdamerom v horčicovej omáčke á la First Class
Kategória:
kuracie prsia
plátky syra Maasdamer
kuracia prsná šunka
dijónska horčica
korenie
soľ
materina dúška alebo tymian
kukuričný škrob
Kuracia kapsa s Maasdamerom v horčicovej omáčke á la First Class - príprava
Kuracie prsia narežeme na rezne primeranej hrúbky. Zľahka vyklepeme z jednej strany. Posolíme mierne, pridáme korenie, materinu dúšku alebo tymian, a to z oboch strán. Na takto pripravené rezne na vyklepanú stranu položíme plátky kuracej prsnej šunky a plátky maasdamerského syra. Takto upravené rezne preložíme cez polovicu a zaistíme proti otvoreniu špáradlom.
Na panvici rozpálime olej a kapsy prudko orestujeme z oboch strán. Na miernom ohni v prikrytej panvici opečieme z každej strany. Krátko pred dokončením pridáme lyžičku dijónskej horčice na každú kapsu. Keď sú kapsy hotové, vyberieme ich z panvice. Do výpeku pridáme horčicu zaprášime kukuričným škrobom a chvíľu prehrejeme, kým nevznikne hutná omáčka.
Odporúčaná príloha:
varená brokolica so zemiakom a čiernymi olivami
Podobné recepty
Kategória:
kuracie prsia
plátky syra Maasdamer
kuracia prsná šunka
dijónska horčica
korenie
soľ
materina dúška alebo tymian
kukuričný škrob
Kuracia kapsa s Maasdamerom v horčicovej omáčke á la First Class - príprava
Kuracie prsia narežeme na rezne primeranej hrúbky. Zľahka vyklepeme z jednej strany. Posolíme mierne, pridáme korenie, materinu dúšku alebo tymian, a to z oboch strán. Na takto pripravené rezne na vyklepanú stranu položíme plátky kuracej prsnej šunky a plátky maasdamerského syra. Takto upravené rezne preložíme cez polovicu a zaistíme proti otvoreniu špáradlom.
Na panvici rozpálime olej a kapsy prudko orestujeme z oboch strán. Na miernom ohni v prikrytej panvici opečieme z každej strany. Krátko pred dokončením pridáme lyžičku dijónskej horčice na každú kapsu. Keď sú kapsy hotové, vyberieme ich z panvice. Do výpeku pridáme horčicu zaprášime kukuričným škrobom a chvíľu prehrejeme, kým nevznikne hutná omáčka.
Odporúčaná príloha:
varená brokolica so zemiakom a čiernymi olivami
Na panvici rozpálime olej a kapsy prudko orestujeme z oboch strán. Na miernom ohni v prikrytej panvici opečieme z každej strany. Krátko pred dokončením pridáme lyžičku dijónskej horčice na každú kapsu. Keď sú kapsy hotové, vyberieme ich z panvice. Do výpeku pridáme horčicu zaprášime kukuričným škrobom a chvíľu prehrejeme, kým nevznikne hutná omáčka.
Odporúčaná príloha:
varená brokolica so zemiakom a čiernymi olivami