Grilované bravčové stehno s kyslou smotanou
Kategória:
600 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, 1 dl kyslej smotany, 40 g masla, citrónová šťava
Grilované bravčové stehno s kyslou smotanou - príprava
Umyté bravčové stehno odblaníme, osušíme obrúskom
a pokrájame na hrubšie rezne.
Zľahka naklepeme, osolíme, potrieme troškou kyslej smotany a necháme odležať v chlade.
Grilovací rošt rozohrejeme, poukladáme naň odležané rezne, potrieme troškou smotany a obložíme kúskami surového masla.
Rošt zasunieme a po každej strane grilujeme asi 4 minúty. Hotové rezne upravíme na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame.
Podobné recepty
Kategória:
600 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, 1 dl kyslej smotany, 40 g masla, citrónová šťava
Grilované bravčové stehno s kyslou smotanou - príprava
Umyté bravčové stehno odblaníme, osušíme obrúskom
a pokrájame na hrubšie rezne.
Zľahka naklepeme, osolíme, potrieme troškou kyslej smotany a necháme odležať v chlade.
Grilovací rošt rozohrejeme, poukladáme naň odležané rezne, potrieme troškou smotany a obložíme kúskami surového masla.
Rošt zasunieme a po každej strane grilujeme asi 4 minúty. Hotové rezne upravíme na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame.
a pokrájame na hrubšie rezne.
Zľahka naklepeme, osolíme, potrieme troškou kyslej smotany a necháme odležať v chlade.
Grilovací rošt rozohrejeme, poukladáme naň odležané rezne, potrieme troškou smotany a obložíme kúskami surového masla.
Rošt zasunieme a po každej strane grilujeme asi 4 minúty. Hotové rezne upravíme na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame.