Nepečený srnčí chrbát
Kategória:
250 g práškového cukru
- 2 vajcia
- 5 g kakaa
- 1 stužený tuk
- 100 g pomletých orechov
- podlhovasté piškóty
Poleva:
- 150 g práškového cukru
- citrónová šťava
- 1 vanilínový cukor
Nepečený srnčí chrbát - príprava
1. Práškový cukor a celé vajcia vymiešame do peny. Pridáme kakao, stužený tuk a pomleté orechy. Všetko spolu vymiešame. Masu rozdelíme na dve časti. Srnčí chrbát vložíme do formy, ktorú sme vyložili celofánom. Polovicu masy dáme do formy, na ňu poukladáme piškóty a na ne druhú polovicu masy. Dáme do chladničky stuhnúť na 5 až 6 hodín. Potom vyklopíme z formy a vrch polejeme bielou polevou.
2. Poleva: Práškový cu kor, citrónovú šťavu a vanilínový cukor spolu miešame 30 minút.
Kategória:
250 g práškového cukru
- 2 vajcia
- 5 g kakaa
- 1 stužený tuk
- 100 g pomletých orechov
- podlhovasté piškóty
Poleva:
- 150 g práškového cukru
- citrónová šťava
- 1 vanilínový cukor
Nepečený srnčí chrbát - príprava
1. Práškový cukor a celé vajcia vymiešame do peny. Pridáme kakao, stužený tuk a pomleté orechy. Všetko spolu vymiešame. Masu rozdelíme na dve časti. Srnčí chrbát vložíme do formy, ktorú sme vyložili celofánom. Polovicu masy dáme do formy, na ňu poukladáme piškóty a na ne druhú polovicu masy. Dáme do chladničky stuhnúť na 5 až 6 hodín. Potom vyklopíme z formy a vrch polejeme bielou polevou.
2. Poleva: Práškový cu kor, citrónovú šťavu a vanilínový cukor spolu miešame 30 minút.
2. Poleva: Práškový cu kor, citrónovú šťavu a vanilínový cukor spolu miešame 30 minút.