Nepečený srnčí chrbát
250 g práškového cukru - 2 vajcia - 5 g kakaa - 1 stužený tuk - 100 g pomletých orechov - podlhovasté piškóty Poleva: - 150 g práškového cukru - citrónová šťava - 1 vanilínový cukor

Nepečený srnčí chrbát - príprava

    1. Práškový cukor a celé vajcia vymiešame do peny. Pridáme kakao, stužený tuk a pomleté orechy. Všetko spolu vymiešame. Masu rozdelíme na dve časti. Srnčí chrbát vložíme do formy, ktorú sme vyložili celofánom. Polovicu masy dáme do formy, na ňu poukladáme piškóty a na ne druhú polovicu masy. Dáme do chladničky stuhnúť na 5 až 6 hodín. Potom vyklopíme z formy a vrch polejeme bielou polevou.

    2. Poleva: Práškový cu kor, citrónovú šťavu a vanilínový cukor spolu miešame 30 minút.
Top