Filé z tresky v mandľovej omáčke
Kategória:
mrazené filé z tresky
5 až 6 cibúľ
balíček mandlí
2 sladké smotany
olej
soľ
mleté čierne korenie
vegetu
Filé z tresky v mandľovej omáčke - príprava
1. Mrazené filé rovnomerne rozložíme na veľký plech.
2. Cibuľu pokrájanú na drobné kúsky orestujeme v panvici na oleji.
3. Mandle sparíme, ošúpeme, pokrájame na drobné kúsky. Pridáme ich k cibuli asi v polovici smaženia a opečieme dozlatista.
4. Túto zmes rovnomerne rozložíme na filé. Posolíme, okoreníme, ochutíme vegetou a zalejeme smotanou. Pečieme asi 25 minút vo vyhriatej rúre. Podávame s bagetou
Podobné recepty
Kategória:
mrazené filé z tresky
5 až 6 cibúľ
balíček mandlí
2 sladké smotany
olej
soľ
mleté čierne korenie
vegetu
Filé z tresky v mandľovej omáčke - príprava
1. Mrazené filé rovnomerne rozložíme na veľký plech.
2. Cibuľu pokrájanú na drobné kúsky orestujeme v panvici na oleji.
3. Mandle sparíme, ošúpeme, pokrájame na drobné kúsky. Pridáme ich k cibuli asi v polovici smaženia a opečieme dozlatista.
4. Túto zmes rovnomerne rozložíme na filé. Posolíme, okoreníme, ochutíme vegetou a zalejeme smotanou. Pečieme asi 25 minút vo vyhriatej rúre. Podávame s bagetou
2. Cibuľu pokrájanú na drobné kúsky orestujeme v panvici na oleji.
3. Mandle sparíme, ošúpeme, pokrájame na drobné kúsky. Pridáme ich k cibuli asi v polovici smaženia a opečieme dozlatista.
4. Túto zmes rovnomerne rozložíme na filé. Posolíme, okoreníme, ochutíme vegetou a zalejeme smotanou. Pečieme asi 25 minút vo vyhriatej rúre. Podávame s bagetou