Kolieska z BB pudingu
250 g hladkej múky špeciál | 200 g BB pudingu | 200 g Palmarínu | 150 g práškového cukru | žĺtky | 1 lyžica medu | vrecúška prášku do pečiva | 3 lyžice mlieka

Kolieska z BB pudingu - príprava

    Vypracujeme cesto, rozvaľkáme na hrúbku 0,5 cm a povykrajujeme kolieska, ktoré upečieme na slabo vymastenom plechu.
    Plnka: 1 dl mlieka a 50 g BB pudingu uvaríme na hustú kašu a necháme vychladnúť. Medzitým vymiešame 200 g Hery s 200 g práškového cukru a 1 vrecúškom vanilkového cukru a pridáme vychladnutú pudingovú kašu. Touto plnkou spájame kolieska a potrieme čokoládovou polevou.
    Čokoládová poleva: 100 g čokolády na varenie, 80 g Cery a trochu kakaa rozpustíme nad parou
Top