Roštenky za odmenu
Roštenky za odmenu - príprava
Roštenky naklepeme a narezneme.
Osolíme, okoreníme a sprudka opečieme v rozpálenom tuku. Mäkké mäso naskladáme na vymastený plech, každý plátok zakryjeme kopčekom ušľahaného snehu z bielkov, mierne osolíme.
Posypeme strúhaným syrom a v trúbe zapečieme.
Podobné recepty
Roštenky za odmenu - príprava
Roštenky naklepeme a narezneme.
Osolíme, okoreníme a sprudka opečieme v rozpálenom tuku. Mäkké mäso naskladáme na vymastený plech, každý plátok zakryjeme kopčekom ušľahaného snehu z bielkov, mierne osolíme.
Posypeme strúhaným syrom a v trúbe zapečieme.
Osolíme, okoreníme a sprudka opečieme v rozpálenom tuku. Mäkké mäso naskladáme na vymastený plech, každý plátok zakryjeme kopčekom ušľahaného snehu z bielkov, mierne osolíme.
Posypeme strúhaným syrom a v trúbe zapečieme.