Čínske rezance s hubami
Kategória:
150 g bravčovej krkovice, sterilizované huby v sladkokyslom náleve, 2 póry, 4 strúčiky cesnaku, 3 lyžice sójovej omáčky, lyžička drteného kmínu, 1 vajce, 1 lyžička solamylu, soľ
Čínske rezance s hubami - príprava
Mäso nakrájame na rezančeky, premiešame s vajcom
a solamylom rozmiešaným v troške vody.
Necháme uležať 1 hodinu v chlade.
Mäso osmažíme v rozpálenom tuku, až zbledne, pridáme prepláchnuté odkvapkané huby, nakrájaný pór.
Ochutíme kmínom, soľou a rýchlo orestujeme.
Dochutíme utretým cesnakom a sójovou omáčkou.
Podobné recepty
Kategória:
150 g bravčovej krkovice, sterilizované huby v sladkokyslom náleve, 2 póry, 4 strúčiky cesnaku, 3 lyžice sójovej omáčky, lyžička drteného kmínu, 1 vajce, 1 lyžička solamylu, soľ
Čínske rezance s hubami - príprava
Mäso nakrájame na rezančeky, premiešame s vajcom
a solamylom rozmiešaným v troške vody.
Necháme uležať 1 hodinu v chlade.
Mäso osmažíme v rozpálenom tuku, až zbledne, pridáme prepláchnuté odkvapkané huby, nakrájaný pór.
Ochutíme kmínom, soľou a rýchlo orestujeme.
Dochutíme utretým cesnakom a sójovou omáčkou.
a solamylom rozmiešaným v troške vody.
Necháme uležať 1 hodinu v chlade.
Mäso osmažíme v rozpálenom tuku, až zbledne, pridáme prepláchnuté odkvapkané huby, nakrájaný pór.
Ochutíme kmínom, soľou a rýchlo orestujeme.
Dochutíme utretým cesnakom a sójovou omáčkou.