Kuracie soté
Kategória:
cca 600g kuracích prsíčok *grilovacie korenie *troška oleja na smaženie *300g kečup *ako prílohu: zemiakové placky a zeleninku
Kuracie soté - príprava
Kuracie prsíčka nakrájame (najlepšie) na drobno, naložíme do grilovacieho korenia.
(Najlepšie) na noc dáme do chladničky.
Zprudka orestujeme na troške oleja.
Keď je mäsko hotové, pridáme kečup.
Necháme prebublať :O)
Originál sa mäsko servíruje do zemiakovej placky, no nám chutia viac ako mini placôčky :O) Podávame so zeleninkou a uhorkovým šalátom ( s kyslou smotanou, kôprom a cesnakom),
DOBRÚ CHUŤ!!!
Podobné recepty
Kategória:
cca 600g kuracích prsíčok *grilovacie korenie *troška oleja na smaženie *300g kečup *ako prílohu: zemiakové placky a zeleninku
Kuracie soté - príprava
Kuracie prsíčka nakrájame (najlepšie) na drobno, naložíme do grilovacieho korenia.
(Najlepšie) na noc dáme do chladničky.
Zprudka orestujeme na troške oleja.
Keď je mäsko hotové, pridáme kečup.
Necháme prebublať :O)
Originál sa mäsko servíruje do zemiakovej placky, no nám chutia viac ako mini placôčky :O) Podávame so zeleninkou a uhorkovým šalátom ( s kyslou smotanou, kôprom a cesnakom),
DOBRÚ CHUŤ!!!
(Najlepšie) na noc dáme do chladničky.
Zprudka orestujeme na troške oleja.
Keď je mäsko hotové, pridáme kečup.
Necháme prebublať :O)
Originál sa mäsko servíruje do zemiakovej placky, no nám chutia viac ako mini placôčky :O) Podávame so zeleninkou a uhorkovým šalátom ( s kyslou smotanou, kôprom a cesnakom),
DOBRÚ CHUŤ!!!