Pečeňová pohárová nátierka
Kategória:
500 g bravčovej pečene, 300 g husacej masti, 4 vajcia, 250 ml smotany na šľahanie, mleté čierne korenie, soľ.
Pečeňová pohárová nátierka - príprava
1. Umytú a osušenú pečeň rozmixujeme alebo najemno pomelieme. Pridáme husaciu masť, soľ, korenie a všetko dobre premiešame.
2. Vajcia rozhabarkujeme spolu so smotanou a vmiešame k mase.
3. Zmesou naplníme sklené poháre na zaváranie, uzavrieme a dáme aspoň na dve hodiny sterilizovať.
NÁŠ TIP
Aby bola chuť jemnejšia, môžete použiť viac smotany a pár lyžíc plnotučnej horčice.
Podobné recepty
Kategória:
500 g bravčovej pečene, 300 g husacej masti, 4 vajcia, 250 ml smotany na šľahanie, mleté čierne korenie, soľ.
Pečeňová pohárová nátierka - príprava
1. Umytú a osušenú pečeň rozmixujeme alebo najemno pomelieme. Pridáme husaciu masť, soľ, korenie a všetko dobre premiešame.
2. Vajcia rozhabarkujeme spolu so smotanou a vmiešame k mase.
3. Zmesou naplníme sklené poháre na zaváranie, uzavrieme a dáme aspoň na dve hodiny sterilizovať.
NÁŠ TIP
Aby bola chuť jemnejšia, môžete použiť viac smotany a pár lyžíc plnotučnej horčice.
2. Vajcia rozhabarkujeme spolu so smotanou a vmiešame k mase.
3. Zmesou naplníme sklené poháre na zaváranie, uzavrieme a dáme aspoň na dve hodiny sterilizovať.
NÁŠ TIP
Aby bola chuť jemnejšia, môžete použiť viac smotany a pár lyžíc plnotučnej horčice.