Mäsové mäso
Kategória:
600 g bravčového mäsa, 120 g šunky, 80 g kuracej pečene, 120 g údeného syra, 30 g cibule, 50 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, olej, feferóny.
Mäsové mäso - príprava
Mäso pokrájame na hrubšie rezne, osolíme, okoreníme
a naklepeme.
V oleji speníme na rezance pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú kuraciu pečeň, šunku, syr, feferóny.
Chvíľu spolu popražíme.
Zmes navrstvíme na jednotlivé rezne, preložíme na polovicu a spojíme špáradlom, obalíme v múke a na oleji smažíme
do ružova.
Mäkké mäso vyberieme.
Výpek zaprášime múkou a premiešame.
Šťavou prelejeme porcie mäsa.
Podávame s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Kategória:
600 g bravčového mäsa, 120 g šunky, 80 g kuracej pečene, 120 g údeného syra, 30 g cibule, 50 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, olej, feferóny.
Mäsové mäso - príprava
Mäso pokrájame na hrubšie rezne, osolíme, okoreníme
a naklepeme.
V oleji speníme na rezance pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú kuraciu pečeň, šunku, syr, feferóny.
Chvíľu spolu popražíme.
Zmes navrstvíme na jednotlivé rezne, preložíme na polovicu a spojíme špáradlom, obalíme v múke a na oleji smažíme
do ružova.
Mäkké mäso vyberieme.
Výpek zaprášime múkou a premiešame.
Šťavou prelejeme porcie mäsa.
Podávame s opekanými zemiakmi.
a naklepeme.
V oleji speníme na rezance pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú kuraciu pečeň, šunku, syr, feferóny.
Chvíľu spolu popražíme.
Zmes navrstvíme na jednotlivé rezne, preložíme na polovicu a spojíme špáradlom, obalíme v múke a na oleji smažíme
do ružova.
Mäkké mäso vyberieme.
Výpek zaprášime múkou a premiešame.
Šťavou prelejeme porcie mäsa.
Podávame s opekanými zemiakmi.