HYDINOVÁ PEČEŇ NA PIKANTNÝ SPÔSOB
Kategória: 
600 g hydinovej pečene, 1 vajce, 1 lyžica Solamylu, soľ, mleté čierne korenie, 2 čili papričky, 3 lyžice oleja, Glutasoľ, 1 lyžica ostrej horčice, 2 lyžice červeného vína.

HYDINOVÁ PEČEŇ NA PIKANTNÝ SPÔSOB - príprava

    Hydinovú pečeň pokrájame na menšie kúsky a premiešame
    s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme nadrobno posekanými čili papričkami.
    Opäť premiešame a necháme postáť 20 minút.
    Potom pečeň vložíme do rozohriatého oleja a opekáme.
    Keď je mäkká, pridáme Glutasoľ, ostrú horčicu a podlejeme červeným vínom.
    Ešte chvíľu dusíme a horúce podávame.
Top