Pikantná zelenina
Kategória:
1 kg cibule, 1 kg papriky, 1 kg zelených rajčín, 10 až 15 feferónov, 1 malú horčicu, 2 dl oleja, 2 dl octu, 50 g kryštálového cukru, 10 g soli.
Pikantná zelenina - príprava
Cibuľu, papriku, rajčiny, feferóny očistíme a pomelieme
na mäsovom mlynčeku.
Pridáme horčicu, olej, ocot, cukor, soľ.
Premiešame a varíme 25 až 30 minút.
Poháre naplníme horúcou masou, uzatvoríme a sterilizujeme 15 minút.
Zelenina je vhodná doplnok do nátierok alebo k mäsitým jedlám
Podobné recepty
Kategória:
1 kg cibule, 1 kg papriky, 1 kg zelených rajčín, 10 až 15 feferónov, 1 malú horčicu, 2 dl oleja, 2 dl octu, 50 g kryštálového cukru, 10 g soli.
Pikantná zelenina - príprava
Cibuľu, papriku, rajčiny, feferóny očistíme a pomelieme
na mäsovom mlynčeku.
Pridáme horčicu, olej, ocot, cukor, soľ.
Premiešame a varíme 25 až 30 minút.
Poháre naplníme horúcou masou, uzatvoríme a sterilizujeme 15 minút.
Zelenina je vhodná doplnok do nátierok alebo k mäsitým jedlám
na mäsovom mlynčeku.
Pridáme horčicu, olej, ocot, cukor, soľ.
Premiešame a varíme 25 až 30 minút.
Poháre naplníme horúcou masou, uzatvoríme a sterilizujeme 15 minút.
Zelenina je vhodná doplnok do nátierok alebo k mäsitým jedlám