Kuracie prsia so šii take
Kategória: 
4 veľké plátky slaniny, 4 kusy kuracích prsíčok. Plnka: 12 kusov huby šii take nakrájanej na plátky, 30 g nadrobno nakrájaného zeleru, 1 stredne veľká cibuľa nakrájaná nadrobno, 15 g strúhanky, 2 polievkové lyžice chrenovej omáčky. Poleva : 2 polievkové lyžice rajčinového pretlaku, 1 polievková lyžica sójovej omáčky, 1 polievková lyžica oleja.

Kuracie prsia so šii take - príprava

    Všetky zložky plnky zmiešame.
    Na každý rozprestretý plátok slaniny položíme plátok prsíčok a naplníme ho plnkou.
    Prsíčka zabalíme do slaniny a uchytíme špáradlom.
    Takto pripravené grilujeme alebo pečieme v rozpálenej rúre.

    Jednotlivé zložky polevy zmiešame, po 5 minútach pečenia potrieme prsíčka touto zmesou a po ďalších 5 minútach otočíme a potrieme zvyškom polevy.
    Po 10 minútach vyberieme z rúry.
    Podávame s ryžou.
Top