Pastierska roštenka
Kategória:
400g hovädzej roštenky,
soľ,
mleté čierne korenie,
20g hladkej múky,
50g masti ( rastlinný olej ),
2 väčšie cibule,
100g údenej klobásy,
mäsový vývar,
150g údeného syra,
2 lyžice kečupu,
zelená petržlenová vňať
Pastierska roštenka - príprava
Mäso zľahka naklepeme, narežeme okraje, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a opečieme na rozohriatom tuku z oboch strán.
Potom pridáme pokrájanú cibuľu a olúpanú údenú klobásu pokrájanú na kolieska, opražíme a podlejeme vývarom. Udusíme do mäkka.
Preložíme do ohňovzdornej misy, posypeme postrúhaným syrom , pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Na záver posypeme petržlenovou vňaťou.
Ako prílohu podávame čerstvý tmavý chlieb alebo opekané zemiaky.
Podobné recepty
Kategória:
400g hovädzej roštenky,
soľ,
mleté čierne korenie,
20g hladkej múky,
50g masti ( rastlinný olej ),
2 väčšie cibule,
100g údenej klobásy,
mäsový vývar,
150g údeného syra,
2 lyžice kečupu,
zelená petržlenová vňať
Pastierska roštenka - príprava
Mäso zľahka naklepeme, narežeme okraje, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a opečieme na rozohriatom tuku z oboch strán.
Potom pridáme pokrájanú cibuľu a olúpanú údenú klobásu pokrájanú na kolieska, opražíme a podlejeme vývarom. Udusíme do mäkka.
Preložíme do ohňovzdornej misy, posypeme postrúhaným syrom , pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Na záver posypeme petržlenovou vňaťou.
Ako prílohu podávame čerstvý tmavý chlieb alebo opekané zemiaky.
Potom pridáme pokrájanú cibuľu a olúpanú údenú klobásu pokrájanú na kolieska, opražíme a podlejeme vývarom. Udusíme do mäkka.
Preložíme do ohňovzdornej misy, posypeme postrúhaným syrom , pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Na záver posypeme petržlenovou vňaťou.
Ako prílohu podávame čerstvý tmavý chlieb alebo opekané zemiaky.