Diabolák
Kategória:
850 g mäsa (bravčové, kuracie),
2 dl rastlinného oleja,
3 väčšie cibule,
2 mrkvy,
1 malá fľaška ostrého kečupu,
1l bieleho vína,
karí korenie,
vegeta,
soľ.
Omáčka: 200 g syra Cottage Cheese s chrenom,
3 lyžice majolky,
1 kocka bujónu,
zázvor,
maizena na zahustenie
Diabolák - príprava
Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso pokrájané na kocky a opečieme.
Do tohto vylejeme pol fľašky kečupu, trochu podusíme a prilejeme biele víno.
Pod pokrievkou pomaly dusíme.
V mixéri pripravíme omáčku z uvedených surovín a pridáme
k udusenému mäsu, spolu so zvyškom kečupu.
Krátko povaríme.
Podávame s hranolčekmi a zeleninovým šalátom.
Kategória:
850 g mäsa (bravčové, kuracie),
2 dl rastlinného oleja,
3 väčšie cibule,
2 mrkvy,
1 malá fľaška ostrého kečupu,
1l bieleho vína,
karí korenie,
vegeta,
soľ.
Omáčka: 200 g syra Cottage Cheese s chrenom,
3 lyžice majolky,
1 kocka bujónu,
zázvor,
maizena na zahustenie
Diabolák - príprava
Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso pokrájané na kocky a opečieme.
Do tohto vylejeme pol fľašky kečupu, trochu podusíme a prilejeme biele víno.
Pod pokrievkou pomaly dusíme.
V mixéri pripravíme omáčku z uvedených surovín a pridáme
k udusenému mäsu, spolu so zvyškom kečupu.
Krátko povaríme.
Podávame s hranolčekmi a zeleninovým šalátom.
Do tohto vylejeme pol fľašky kečupu, trochu podusíme a prilejeme biele víno.
Pod pokrievkou pomaly dusíme.
V mixéri pripravíme omáčku z uvedených surovín a pridáme
k udusenému mäsu, spolu so zvyškom kečupu.
Krátko povaríme.
Podávame s hranolčekmi a zeleninovým šalátom.