Thermal Corvinus Veľký Meder je známy Thermal park nachádzajúcich sa na juhu Slovenska, neďaleko Dunajskej Stredy. Pre návštevníkov dlhoročne poskytuje rôzne rekreačné služby, vrátane kaviarne, baru, vinárničky a reštaurácie Beatrix kde môžete načerpať novú energiu pri chutnom jedle. 

beatrix 1 meder

Vo vstupnej hale funguje interiérové detské ihrisko, kde sa deti môžu vyšantiť pričom rodičia môžu oddychovať pri káve vo vedľajšej reštaurácii.

Novinky: 

K doterajším službám thermal parku čoskoro pribudnú nové atrakcie na ktoré sa môžete tešiť. Pôjde o nový saunový svet so štyrmi príjemnými saunami a rekreačnou miestnosťou so soľnými kvádrami. Predpokladaný termín otvorenia je jar tohto roka. 

thermalpark velky meder novy wellness

Stredisko je známe vodou uvoľňujúcou svalstvo a pôsobiacou priaznivo na pohybový systém človeka. Teplota vody sa počas chladnejších mesiacov pohybuje od 28 do 38 °C, čo rekreantov príjemne zohreje. Súčasťou bazénov sú vodné trysky a masážne sprchy.

 

thumb velky meder 003

Deti a rodičia si určite prídu na svoje v Rodinnom zábavnom bazéne s interaktívnym vodným ihriskom s vodnou vežou, vodopádmi, vodnými sprchami, 500 litrovým vedrom, vodnými clonami, delami a kĺzačkami. V areáli sa nachádza aj krytý plavecký bazén s dĺžkou 25 metrov.

 

Za troj hodinový vstup počas pracovných dní zaplatíte 6 Eur. Počas víkendov je vstup o 1 Euro drahší.

www.thermalcorvinus.sk