Cestoviny so syrovou omáčkou I.
Kategória:
500 g cestoviny,
soľ,
2 zelery,
2 jarné cibuľky,
4 lyžice masla,
150 g gorgonzoly,
300 ml mlieka,
300 g syra (žervé),
korenie
Cestoviny so syrovou omáčkou I. - príprava
Špirály uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
Medzitým si očistíme zeler a cibuľku pokrájame na jemné plátky.
Podusíme na 2 lyžiciach masla.
Gorgonzolu rozdrobíme a s mliekom a ricottou rozmixujeme na kašu.
Prepasírujeme cez jemné sitko a pridáme k zelenine.
Za stáleho miešania zahrejeme a ochutíme soľou a korením.
Cestoviny zlejeme a necháme odkvapkať.
Zvyšné 2 lyžice masla rozpálime, rezance na ňom krátko vypražíme a upravíme so syrovou omáčkou
Podobné recepty
Kategória:
500 g cestoviny,
soľ,
2 zelery,
2 jarné cibuľky,
4 lyžice masla,
150 g gorgonzoly,
300 ml mlieka,
300 g syra (žervé),
korenie
Cestoviny so syrovou omáčkou I. - príprava
Špirály uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
Medzitým si očistíme zeler a cibuľku pokrájame na jemné plátky.
Podusíme na 2 lyžiciach masla.
Gorgonzolu rozdrobíme a s mliekom a ricottou rozmixujeme na kašu.
Prepasírujeme cez jemné sitko a pridáme k zelenine.
Za stáleho miešania zahrejeme a ochutíme soľou a korením.
Cestoviny zlejeme a necháme odkvapkať.
Zvyšné 2 lyžice masla rozpálime, rezance na ňom krátko vypražíme a upravíme so syrovou omáčkou
Medzitým si očistíme zeler a cibuľku pokrájame na jemné plátky.
Podusíme na 2 lyžiciach masla.
Gorgonzolu rozdrobíme a s mliekom a ricottou rozmixujeme na kašu.
Prepasírujeme cez jemné sitko a pridáme k zelenine.
Za stáleho miešania zahrejeme a ochutíme soľou a korením.
Cestoviny zlejeme a necháme odkvapkať.
Zvyšné 2 lyžice masla rozpálime, rezance na ňom krátko vypražíme a upravíme so syrovou omáčkou