Bravčové rebrá s medovou omáčkou
Kategória:
500 g bravčových rebier z bôčika, 50 g cesnaku, mleté čierne korenie, cibuľa, med, feferónky, bobkový list, kečup, olej
Bravčové rebrá s medovou omáčkou - príprava
Bravčové rebrá uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali celé čierne korenie, cibuľu, cesnak bobkový list a soľ.
Zatiaľ si pripravíme zmes z medu, kečupu, nakrájaných feferóniek.
Keď sú rebrá spolovice uvarené, z vody ich vyberieme, dôkladne natrieme zo všetkých strán pripravenou zmesou a dáme piecť.
Podávame so sterilizovanou kyslou zeleninou a čerstvým domácim chlebíkom.
Podobné recepty
Kategória:
500 g bravčových rebier z bôčika, 50 g cesnaku, mleté čierne korenie, cibuľa, med, feferónky, bobkový list, kečup, olej
Bravčové rebrá s medovou omáčkou - príprava
Bravčové rebrá uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali celé čierne korenie, cibuľu, cesnak bobkový list a soľ.
Zatiaľ si pripravíme zmes z medu, kečupu, nakrájaných feferóniek.
Keď sú rebrá spolovice uvarené, z vody ich vyberieme, dôkladne natrieme zo všetkých strán pripravenou zmesou a dáme piecť.
Podávame so sterilizovanou kyslou zeleninou a čerstvým domácim chlebíkom.
Zatiaľ si pripravíme zmes z medu, kečupu, nakrájaných feferóniek.
Keď sú rebrá spolovice uvarené, z vody ich vyberieme, dôkladne natrieme zo všetkých strán pripravenou zmesou a dáme piecť.
Podávame so sterilizovanou kyslou zeleninou a čerstvým domácim chlebíkom.