Mleté mäso v arabskom chlebe
500g ml.mäsa, 2xparadajkový pretlak,kečup,soľ,korenie,cibula, cesnak,olivy 1 balík, 1 konzerva kukurica, 1 konzerva fazuľa červená, 1 konzerva šampióny, arabský chlieb, syr

Mleté mäso v arabskom chlebe - príprava

    nadrobno pokrájanú cibulku a cesnak osmažíme na oleji vo woku. pridáme mleté mäso, opečieme, podlejeme 1 dl vody a dusíme 5 min. môžme osoliť, okoreniť -najlepšie gyros alebo mexické korenie. postupne pridávame kukuricu, šampióny, fazuľu, olivy a na koniec rajčinový pretlak a ešte asi 1dl kečupu. necháme prevrieť a odstavíme. naplníme arabský chlieb a posypeme strúhaným syrom. namiesto arab. chleba môžte dať hranolky alebo opekané zemiaky.
Top