Cestoviny s tuniakom
Kategória: 
0,5kg cestovin, 3 konzervy tuniaka vo vlastnej šťave, 1 menšia cibuľa, 1 flaša kečupu 560g (ja kupujem tesko kečup),soľ, olej, oregano.

Cestoviny s tuniakom - príprava

    Cestoviny vyvaríme podľa návodu. Na troške ojeja si osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu(na miernom ohni). Keď je cibuľa osmažená do sklenista, tak pridáme tuniaka bez šťavy, trošku osolíme, osmažíme, po chvilke pridáme kečup a trochu vody ked je kečup moc hustý, ďalej pridáme oregano, za stáleho miešania privedieme do varu, tak 5 minut necháme variť a odstavíme. Na tanier si dáme cestoviny a polejeme omáčkou. Je to veľmi dobrý, rýchly a lacný obed. Dobrú chuť prajem
Top